Tablets bovenaan verlanglijstjes Kerstmis 2013

Gepubliceerd op 16-12-2013

Net als vorig jaar pakken dit jaar weer heel wat mensen een iPad of een andere tablet uit onder de kerstboom, zo blijkt uit onderzoek van CNET. 40% van de ondervraagden geeft aan een tablet cadeau te zullen doen en maar liefst 42% geeft aan het liefst een tablet cadeau te krijgen.

Deze cijfers lijken aan te sluiten bij een onderzoek van afgelopen najaar waaruit bleek dat 20% van de Nederlanders die op dat moment nog geen tablet bezaten van plan waren in de komende zes maanden een tablet aan te schaffen.

Eenmaal in bezit worden tablets nog steeds meer gebruikt voor de consumptie dan voor de creatie van content. Naast het kijken van films en het lezen van boeken gebruikt bijna de helft van de tablet eigenaren zijn of haar tablet voor het lezen van digitale magazines.

Heeft jouw organisatie een boodschap die je op een aantrekkelijke interactieve manier op een tablet wil publiceren? Of het nu om een personeels-, relatie- of corporate magazine gaat, met het BlueBerry Online Magazine-platform zijn online magazines eenvoudig op te maken en te publiceren. Het resultaat is vervolgens online te bekijken op zowel desktops en laptops als op verschillende tablets. Aanvullend is er voor de iPad een native app beschikbaar waarin de publicaties ook offline te bekijken zijn.

Neem gerust contact met ons op als je de mogelijkheden voor jouw organisatie wilt bespreken!

Meer afbeeldingen