Over ons

De aan het magazine gekoppelde software van BlueBerry maakt het mogelijk in eigen beheer het magazine inhoudelijk van informatie te voorzien. Dit geheel zonder technische ondersteuning van BlueBerry. De software maakt het voor bedrijven en uitgevers mogelijk zelf hun magazines op te maken zonder kennis van techniek.

Voor iedereen toegankelijk
BlueBerry combineert nu het beste van beide werelden; digitale magazines die door anyone, anywhere, anytime doorgebladerd kunnen worden als een normaal tijdschrift maar dan zonder de onnodige kosten voor de trage distributie, drukwerk en boekwinkels.

Volledig op maat
Zoals bij alle diensten en producten die BlueBerry nieuwe media aanbiedt, streven we er ook bij onze online digitale magazines naar om uw product volledig op maat te maken. BlueBerry is uw partner bij het ontwikkelen van uw online magazine of online folder. Bekijk onze voorbeelden

Verschillende opties
We bieden u dan ook veel verschillende oplossingen waarmee we uw folder, bedrijfspresentatie, salespresentatie, whitepaper, intern personeelsblad of tijdschrift kunnen omzetten naar een digitaal online magazine. Zo is het mogelijk zelf in eigen beheer een interactief online magazine op te maken met onze gebruiksvriendelijke online magazine editor. Ook kunt u kiezen voor een laagdrempelige optie waarin uw bestaande tijdschrift of folder direct wordt omgezet naar een online magazine of online folder.

Een aantal voordelen :

  • Hoge attentie waarde bij uw klanten
  • Makkelijk mee te sturen in uw bestaande e-mailing
  • Snel op te zetten en makkelijk bij te beheren met onze Editor
  • Uw bestaande advertenties doorlinken naar websites van adverteerders
  • Response en leesgedrag achteraf met statistieken na te kijken


Tot slot hebben wij reeds voor vele opdrachtgevers unieke maatwerkoplossingen gemaakt waarin BlueBerry het gehele design en de opmaak van het online magazine voor haar rekening neemt, klik hier voor enkele van deze fraaie voorbeelden.

Wij gaan graag met u om de tafel zitten om te kijken hoe we voor u een passende oplossing kunnen maken zodat u met behulp van online magazines en online folders een groter publiek bereikt over een groter gebied gedurende een langer tijdsbestek tegen lagere kosten. Neem contact met ons op