Maatwerk magazine applicaties

BlueBerry Media ontwikkelt naast de online magazines veel andere online applicaties. Dit zijn specifieke maatwerk applicaties welke in veel gevallen zijn gebaseerd op onze online magazine producten.Het is dan ook mogelijk onze software geheel maatwerk aan te passen op basis van uw wensen. Hierbij kan de PDF module worden gebruikt om magazines te converteren en in verschillende formaten binnen uw bedrijfsnetwerk te koppelen. Het is ook mogelijk om de functies van de online editor te gebruiken voor het online opmaken van grafische pagina’s. Denk hierbij aan koppelingen met presentatiesystemen of drukwerk websites waar het resultaat direct naar PDF kan worden omgezet. Enkele voorbeelden van applicaties gebaseerd op onze Online Magazine Editor :

 • Narrowcasting advertentie ontwerp
  Speciaal voor de narrowcasting markt ontwikkelde BlueBerry deze applicatie die gebruikers de mogelijkheid geeft online advertenties voor de schermen te ontwerpen, in te plannen en vervolgens publiceren. 
   
 • Pelckmans Digitale bordboeken
  De Belgische uitgever Pelckmans verrijkt met behulp van de BlueBerry software online zijn bestaande lesboeken uit PDF formaat. Deze digitale bordboeken zijn daarna online of via DVD-installatie te presenteren door leraren aan de klas.
   
 • Online trouwalbum ontwerpen
  Na een bezoek aan de bruiloft worden de foto’s van de fotograaf online geplaatst. Deze fotograaf kan nu inloggen en via een editor zijn album ontwerpen. Na akkoord wordt het album omgezet in hoge resolutie drukformaat en als hoogwaardig fotoalbum bij de klant afgeleverd.
   
 • ThiemeMeulenhoff digitale boeken
  Net zoals voor Pelckmans ontwikkelde BlueBerry ook voor ThiemeMeulenhoff het Digibordbij-project. Veel scholen in Nederland maken gebruik van dit digitale lesmateriaal waarbij leraren de boeken via een online interface zelf kunnen voorzien van actuele informatie.